REC organizuje konsultacije u vezi UN Agende održivog razvoja

Regionalni centar za zaštitu okoliša za Centralnu i Istočnu Evropu organizuje Regionalne konsultacije o implementaciji UN 2030 Agende za održivi razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Regionalne konsultacije će se održati 11-12. aprila, 2016. u REC konferencijskom centru, u Szentendre-u, Mađarska. Dvodnevne regionalne konsultacije će biti održane u duhu međunarodno dogovorenih razvojnih prioriteta, i u skladu sa prioritetima REC potpisnica Osnivačke Povelje. Program će okupiti predstavnike Vla

Mart 08, 2016

Regionalni centar za zaštitu okoliša za Centralnu i Istočnu Evropu organizuje Regionalne konsultacije o implementaciji UN 2030 Agende za održivi razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Regionalne konsultacije će se održati 11-12. aprila, 2016. u REC konferencijskom centru, u Szentendre-u, Mađarska.

Dvodnevne regionalne konsultacije će biti održane u duhu međunarodno dogovorenih razvojnih prioriteta, i u skladu sa prioritetima REC potpisnica Osnivačke Povelje. Program će okupiti predstavnike Vlada, akademije, civilnog društva, poslovnih i međunarodnih organizacija iz zemalja članica EU iz istočne Evrope (EU MS) i zapadnog Balkana (WB).

: 681 views